VyVolení 3: Tereza Pergnerová se vrátí

Napřed to vypadalo, že Prima se s Terezou Pergnerovou na moderování třetí řady VyVolených nedohodla, ale čo bolo, to bolo, terazky je moderátorkou. Podle oficiálních informací Tereza VyVolené moderovat bude a zdá se, že celá kauza byla buď součástí PR kampaně, kterou Prima rozjíždí na všech frontách, nebo si to nevyrovnaná Tereza nakonec rozmyslela.

Tereza potvrdila své moderování v pondělí při oslavě svých narozenin v baru Mirage (viz foto dole) a dnes i v pořadu TOP 10 na TV Prima.

Holky a co chlapi?

Zatímco ženská část sestavy, která fungovala při VV2 se tedy vrátí (Prima vydala v úterý tiskovou zprávu, v níž potvrdila i účast Diany Kobzanové), mužský prvek VyVoleným zatím chybí. Dá se sice předpokládat, že minimálně prostor před vilou nakonec bude okupovat mužský moderátor (a Diana by asi střídání v Noční show uvítala), jestli ale bude před vilou poskakovat znovu Vlasta Korec, který je i na fotkách z narozeninové oslavy, to je otázka. Za sebe říkám NE, ale vzhledem k tomu, že fotky s Vlastou a Terezou nabízí přímo Prima, vůbec bych se nedivil, kdyby nás Vlasta na podzim znovu oslňoval svým supermoderním účesem a kulometným projevem.

Share on Google Plus

About Lukáš Franta

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentářů: