Libor Bouček v Noční show VyVolených 3

Vypadá to, že co se moderátorů týče, žádné velké změny nás v případě VyVolených 3 nečekají. Podle deníku Blesk by měl Libor Bouček podepsat po svém návratu z dovolené smlouvu na moderování Noční show VyVolených 3.
Bouček v jednom kole

Pro Boučka i jeho fanoušky, které si získal díky Balírně, Vylomeninám a Noční show VV (na Bar zapomeneme) je to určitě dobrá zpráva. Jak to ovšem Libor hodlá stíhat, to je otázka. Bude mít totiž spoustu práce na Slovensku, kde se dal dohromady s televizí JOJ a bude pro ni moderovat hned dva velké pořady - reality show Vyvolená (obdoba Nevěsty pro milionáře) a Nevery po Slovensku.

Pokud ale cestování mezi třemi velkými projekty a dvěma státy Libor ustojí a nezhroutí se, bude na konci roku ve vatě. Podle zpráv Blesku si na podzim vydělá kolem 250 000 Kč měsíčně, takže na konci roku by bez problémů mohl být o nějaký ten milion bohatší. Doufejme, že mu to nenaruší soustředění.

Vrátí se i Vlasta Korec?

Tři moderátory už známe, zbývá oznámit jméno toho, kdo bude stepovat před Vilou. Šance, že to bude Vlasta Korec je velká, Prima očividně neplánuje žádné změny a Vlasta byl i na party Terezy Pergnerové, kde Tereze oznámila svoje moderování VV3. Nadšený z Vlasty nejsem a nikdy nebudu, na druhou stranu - přejme mu to, klukovi:-)

Share on Google Plus

About Lukáš Franta

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentářů: