VyVolení 3: ohlédnutí za castingy

Castingy skončily, VyVolení 3 se pomalu ale jistě přesunují do své další fáze. Prima už má v tuhle chvíli vybráno 60 lidí, kteří se koncem srpna pustí do boje o postup do vily.

Vzhledem k tomu, že jsem skoro celý červen strávil na Slovensku prací na Celebrity Campu, nestihl jsem se na castingy VyVolených podívat. I tak je ale ze zpráv, které z Brna, Ostravy a Prahy přicházely, jasné, že Prima to myslí s návratem k ,,poetice" prvních VyVolených vážně. A to je dobře!

Skrz castingy tak neprošli nejrůznější nabušení svalovci s melírem, striptéři, striptérky a také například pornohvězda Robert Roseneberg (rád bych vám dal odkaz na jeho stránky, ale ... nejde to:-). Dá se sice čekat, že nějaké svaly na pochodu se ve Vile objeví a je jisté, že slečny a paní, které se do Vily dostanou, nebudou pocházet z pojízdného hradu hrůzy, většina soutěžících bude ale zřejmě (doufejme) spadat svojí vizáží mezi relativně obyčejné lidi. Samozřejmě, nepůjde o šedé myšky a kancelářské krysy. Síla prvních Vyvolených byla v tom, že ve Vile se ocitly výrazné typy, které navíc byly zajímavé osobnosti, leckdy se zajímavými osudy. A o něco podobného podle všeho Prima usiluje.

Kdo může skončit ve Vile?

Víme už, že Prima intenzivně hledala do Vily rodinné páry. Zda se jí to podařilo, to je zatím tajemství, ale moc bych se divil kdyby ne. Jistá je naopak dvojice Martin Kocián a Nancy Nangula Ndilimeke Johannes. Oba prošli podle dostupných informací do TOP 60 a i když se dosud neznali, mají hodně společného.Chtějí prorazit v šoubyznysu jako zpěváci a VyVolení 3 by jim v tom měli pomoct.

Martina ex-Lunetic Kociána není třeba představovat. Doby, kdy Lunetic kraloval hitparádám, Bravíčkům a byl nejfrekventovanějším spojením s anglickým FUCK OFF už jsou sice dávno pryč, ale žádný další podobně úspěšný český boyband se od té doby neobjevil (a doufejme, že ani neobjeví, i když chápu, že každý máme své úchylky). Martin si prožil svoje. Jak rychle se dostal s Luneticem nahoru, tak rychle prosvištěl kolem Karla Gotta dolů.Tragicky mu zemřela sestra, fičel na pervitinu, léčil se z něj a nakonec odjel do Irska dělat číšníka. Dnes pracuje v luxusní restauraci Pálfyho palác a po večerech rapuje na diskotékách pod přezdívkou Noggin. Osobně sice nejsem z přítomnosti ,,provařené tváře" moc nadšený (navíc mi nikdy nebyl sympatický), ale na druhou stranu má za sebou zajímavý příběh. A pokud je v TOP 60, bude mít v diváckém hlasování spíš výhodu. Šance, že ho ve Vile uvidíme, je každopádně velká.

Nancy, členka dua Nancy & Robert (viz foto), sice není ani zdaleka tak známá, ale na její přítomnost ve Vile bych si vsadil ještě víc než na Martina. Nancy je totiž od pohledu (a od přírody) výrazná a zajímavá, takže si ji lidé zapamatují. Mentalitu bude mít jinou než českou, to by mohlo fungovat. A introvertka to asi nebude:-) Za sebe říkám, šup s ní do Vily... už jen proto, že se na ni hezky dívá.

Kdo bude další?

Jací další kandidáti nás čekají, to je zatím tajemství. Podstatné je, že až dosud castingy působily dojmem, že Prima přesně ví, co chce. Zda to dostala a zda se to shoduje s tím, co chtějí diváci, to se dozvíme už koncem srpna.

Share on Google Plus

About Lukáš Franta

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentářů: