VyVolení 3 - hledají se páry

Televize Prima ústy svého výkonného ředitele potvrdila, že pro svoji reality show VyVolení - Noví hrdinové hledá partnerské, kamarádské či příbuzenské dvojice. „Přicházíme s významnou novinkou v castingu této reality show. Aktéry soutěže VyVolení - Noví hrdinové se mohou stát páry či dvojice," řekl Petr Chajda.

Účastnit se mohou vedle partnerských dvojic také rodinní příslušníci, kolegové z práce, známí, nerozluční kamarádi či kamarádky apod. Jedinou podmínkou je dovršení věkové hranice osmnácti let a účast na jednom z castingů.

Honba za extrémem?

Hledání dvojice je dalším znamením, že Prima se podle všeho bude soustředit ve třetí řadě VyVolených na extrémní situace. Dvojice, které se do VV3 přihlásí, nemohou očekávat nic jiného, než že štáb se je pokusí rozeštvat tak, jak se o to pokusil ve druhé řadě. Na první pohled to sice vypadá jako honba za lacinou senzací, pokud ale Prima bude s tímto prvkem pracovat chytře, mohli bychom se dočkat řady zajímavých situací. A navíc může tento tah do show přivést zajímavé lidi, kteří by se jinak nikdy nepřihlásili.

Jak to bylo ve světě?

Zajímavé by bylo, pokud by se Prima rozhodla dát dvojici hned od začátku tajný úkol, který se objevil v různých obměnách ve více řadách Big Brothera. Dvojice měla za úkol zůstat po určitou dobu v utajení (v australském BB to byla matka s dcerou) a pokud se jí to podařilo, obě ženy mohly v domě zůstat i dál - v opačném případě by byly automaticky nominované na vyhazov. Celá situace měla navíc další háček, o kterém tato dvojice nevěděla - jeden ze soutěžících byl tajně informován, že v domě je pár, a jeho úkolem bylo zjistit, o koho jde.

V předloňské sérii amerického BB zase do domu nastoupily jen samé dvojice v utajení, což dodalo tak strategické hře, jakou US BB je, zcela nový rozměr. Každý ze soutěžících měl svého komplice a pokud by se oběma podařilo dostat do finále, odměna pro ně by byla vyšší. Jakmile párům došlo, že nejsou jediní v této situaci, ale že pravděpodobně každý má svého parťáka, rozjela se na plné obrátky hra, jejímž cílem bylo zůstat co nejdéle v utajení (snadné pro kamarády, těžké pro snoubence) a rozbít druhé dvojice.

Hledání dvojice pro VV3 tak v tuhle chvíli musíme brát spíš jako pozitivní věc, která štábu otevře nové možnosti. Pak už bude záležet jen na tom, jak tuto příležitost využije.

Zdroj: Gorilla.cz

Share on Google Plus

About Lukáš Franta

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentářů: