VyVolení 3: castingy start!

Vypadalo to, že největší televizní bitva se odehrála loni, když se střetli Trosečník, SuperStar a StarDance, letos nás ale čeká ultimátní střetnutí s úplně jinak rozdanými kartami. Zatímco Nova zřejmě vyjede se čtvrtou SuperStar a bude bojovat spíš sama se sebou a sformátem, který nezvládá, proti ní jako favorit nastoupí druhé StarDance a především... třetí VyVolení!
Najdou se noví hrdinoví?

VyVolení - noví hrdinové, tak se bude jmenovat třetí řada VyVolených, které dnes Prima ohlásila a spustila castingy. Pokud tedy uvažujete o tom, že byste se na pár měsíců zavřeli do vily a nechali každé své slovo a každý svůj čin zaznamenat, odvysílat a následně rozebrat na internetu, máte šanci. Přihlásit se je jednoduché. Nemusíte volat ani předem vyplňovat formuláře. Přijďte na konkurzy, které se budou konat v Brně, Ostravě a v Praze. Více na www.iprima.cz a na teletextu Prima TV - str. 380.

BRNO - 1. a 2. června 2007 vždy od 8.00 - 19.00 hodin, Divadlo G - Studio, Kounicova 22, 602 00 Brno

OSTRAVA - 3. a 4. června 2007 vždy od 8.00 - 19.00 hodin, Hotelový dům Jindřich, Nádražní 66/3067, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava

PRAHA - 6. až 8. června 2007 vždy od 8.00 - 19.00 hodin, TJ Sokol Praha-Libeň, Zenklova 37/2, 180 00 Praha 8.

Tak jsme se dočkali. Otázkou zůstává, jak se castingy podaří a kdo a jak se třetích VV ujme (takřka všichni, kdo na nich dělali, teď dělají spíš pro Novu příp. ČT) . Z vyhroceně dramatické upoutávky mám trochu pocit, že Prima touží po něčem, co se stalo v prvních VV - a co bylo v kontextu světových reality show takový extrém, že se to už jen těžko může opakovat. Ale uvidíme, všechno je to o osbnostech, takže neváhejte - třeba právě vy vyhrajete byt. A možná se do něj jednou i nastěhujete:-)


Share on Google Plus

About Lukáš Franta

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentářů: