Kdo bude moderovat VyVolené 3?

Sotva se Prima vytasila se zprávou, že na podzim chystá VyVolené 3 s podtitulem Noví hrdinové, rozjely se i spekulace o tom, kdo bude celou show moderovat. Tady je náš malý přehled jmen, která teoreticky připadají v úvahu.
Tereza Pergnerová

Tereza odvedla na dvou řadách VyVolených hromadu dobré práce, o tom není pochyb. Její silnou stránkou je bezprostřednost, empatie a k VyVoleným prostě patří. Má ale i své chyby. Je psychicky labilní, v poslední době její hvězda zase pohasla a v druhé řadě to navíc s empatičností a dramatizováním přeháněla tak, že se stala svojí vlastní karikaturou. Pokud by se hlídala a měla své ,,dobré" období a dokázala by svůj projev kromě sebedojímavých pasáží doplnit i o nadhled, pravděpodobně by Prima jen těžko hledala někoho lepšího - zvlášť když si sama žádné moderátory nevychovává.

Libor Bouček

Libor Bouček je jedinou moderátorskou hvězdou, která na Primě vyrostla. V Balírně byl vynikající (dodnes nechápu, proč ji Prima už dávno neobnovila, její sledovanost by se jí dnes hodila) a totéž se týká i Noční show VyVolených. Libor umí reagovat, je vtipný, na Primě je dnes ale jeho pozice zvláštní. Loni v létě si připsal na konto hned dva neúspěšné projekty - reality show Bar a Vylomeniny a někteří důležití lidé na Primě začali mít pocit, že na tom má ,,zásluhu" i Libor. Pravdou je, že Libora část diváků nemusí, ale za sebe říkám, že mám jeho styl rád, takže v Noční show bych ho rád viděl.

Vlasta Korec

Rádoby primácká hvězda, jejíž největší předností je snaživost. Vlasta je průměrný moderátor, takový vrabčáček, který ani za deset let nebude lepší, než teď a jakých je v regionech hromada. Zkušeností má hodně, na to, co u VV dělal, by se ale dali najít stejně ,,šikovní" a minimálně vizuálně zajímavější lidé:-) Nebrat.

Eva Aichmajerová

Eva Aichmajerová zakotvila po Big Brotherovi na Primě. V téhle branži umí chodit, takže už si dokonce o moderování noční show VyVolených přes média řekla. S Evou jsem dělal na noční show Big Brothera, takže dobře vím, kde jsou její slabiny a její silné stránky. Občas plácne strašné hlouposti nebo se přeřekne, ale plusy převažují. Skvěle vypadá na kameru (i když teď v Nekonečné šanci to takový útok na hormony není) a především se o reality show zajímá a k práci přistupuje maximálně profesionálně. Při Big Brotherovi měla dokonalý přehled o dění v domě a to je věc, kterou od moderátora takové show očekávám. Při živém vysílání nakonec sama několikrát přišla s různými nápady - zkrátka je to odvážná holka ;-) a v Noční show na střídačku s Liborem nebo na místě Vlasty Korece si ji dokážu představit bez problémů.

Pavel Novotný

Dokud mu někdo nezalepí pusu, bude mluvit a sršet nápady:-) Když jsem se před časem podílel na koncepci jednoho ehm nerealizovaného pořadu, Pavel byl jedním z prvních lidí, kdo nás napadl jako moderátor. Totální hláškař, kterému to myslí, má jedinou nevýhodu - příšerně drmolí a hodně lidí v televizi má strach, že by nemuselo být rozumět. Ale za úvahu by určitě stál, i když jsou asi žhavější kandidáti. Pro hlavní show si ho představit nedokážu, pro Noční by šel použít.

Lucie Výborná

Moderátorka s hromadou zkušeností, která prošla všemi televizemi. Odvádí řemeslně naprosto bezchybné výkony, i když její pokusy o humor moc nefungují a občas působí trochu chladně. Není to ideální kandidátka pro hlavní show VV, ale pokud by Prima byla zoufalá a nemohla nikoho sehnat, Lucka ji s přehledem může zachránit. Nejvíc jí to vždy fungovalo na obrazovce v kombinaci s Pavlem Svobodou, moderátorská dvojice by ale nebyla pro VV dobrý nápad. Lucie má teď navíc dost práce na Nově, kam se vrátila po svém působení na Primě.

Vladko Dobrovodský

Jediná hvězda, která z VV vzešla. Člověk s neuvěřitelným charismatem a brutální mimikou. Vladka jsem bohužel moderovat neviděl, dokážu si ho ale u třetí řady představit s tím, že jeho charisma přebije případné nedostatky. Prima by ho měla maximálně využít byť jen jako hosta, který bude spolukomentovat dění v domě.

Emil Zajac

K téhle volbě nejspíš nedojde, ale Emil by aspoň mohl mít v rámci noční show sexuologické okénko:-) Hravost a lehké úlety v noční show VV chyběly, přitom se právě sem hodí a v zahraničí se různé kuriózní rubriky v subformátech hojně používají.

Martin Hranáč

Extrovertní vtěrka by určitě vyplnila svým mluvením s přehledem celou hodinu, moderátor to ale není ani omylem (což neznamená, že to v zásadě není fajn člověk). Má tendenci příliš strhávat pozornost na sebe, je afektovaný a pro spoustu lidí asi nepřijatelný. Patřím mezi ně, neodkážu si představit, že ho na obrazovce vidím častěji než jednou za rok.

Mahulena Bočanová

Navázala úspěšnou spolupráci s Primou v pořadu TOP 10, na většinu lidí působí příjemně a sympaticky, zkušenosti s moderováním už nabrala, takže její jméno se možná ocitne na stole.

Samozřejmě, že možných kandidátů je mnohem víc. Za sebe jen doufám, že nikdo nevytáhne zpátky před kamery Slávka Bouru, nedejbože Jana Tunu nebo Laďku Něrgešovou. Ta už loni v Baru ukázala, že sice neumí, ale má očividně dobré kontakty, takže možné je všechno... Teoreticky by mohla přijít na přetřes i jména jako Aleš Háma, Jakub Kuba nebo někdo další z relativně známých moderátorů, kteří startovali svoji kariéru v rádiu a dostali se až na obrazovky, nikdo z nich ale nedokáže nabídnout nic, co by nemohli nabídnout nejžhavější kandidáti z úvodu článku. Jak to nakonec dopadne, to se určitě postupně dozvíme, zatím můžete nahazovat svoje nápady.

Share on Google Plus

About Lukáš Franta

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentářů: