VyVolení 3 bez Pergnerové

Tereza Pergnerová odmítla podle více zdrojů moderování třetí řady VyVolených a Prima sama přiznává, že jí to udělalo čáru přes rozpočet. Otázkou v tuhle chvíli přitom není jen osoba nového moderátora, ale především zda VyVolení nejsou podobnou hurá prima akcí jako byl loni Trosečník.
Bouček jako hlavní tvář?

Těžko. Jak už jsem psal, Libor nemá na Primě ideální pozici a kromě toho, že je dost lidí, kteří ho mají rádi, je podle průzkumů Primy zřejmě ještě větší skupina diváků, které vadí. Najít ale někoho, kdo by Terezu a případně i Libora nahradil, to je úkol takřka nadlidský. České televize si nové moderátory takřka nevychovávájí, mezi rozhlasovými moderátory taky není zrovna moc originálů Leošova ražení a tak nejspíš na Primě v tuhle chvíli panuje mírná panika.

Špička ledovce?

Je téměř veřejným tajemstvím, že většina projektů na Primě je šitá horkou jehlou a na poslední chvíli. Tak tomu bylo loni v případě Trosečníka a ještě předtím s uspěchanými VV2. I když to tak zpočátku nevypadalo, VV3 začínají působit podobně. Prima sice ohlásila třetí řadu, ale to je vpodstatě jediná jistota, kterou má. Castingy už běží, ale Prima podle všeho nemá ještě ani kompletní tvůrčí tým. Šéfem projektu bude zřejmě Aťko Janoušek , který vedl i předcházející dvě řady VyVolených, a castingy vede Bára Kosová (VyVolení, Trosečník), jinak má ale Prima problémy s vytvořením štábu před i za kamerou a bojím bojím, aby na nás nakonec nevybafla Laďka Něrgešová, dobrá kamarádka primáckého šéfa zábavy Rosti Uhera, který ji držel v SuperStar a následně ji zřejmě přivedl do Baru v době, kdy se narychlo hledal partner pro Libora Boučka.

S takovou organizací se ovšem jen těžko dočkáme toho, že by VyVolení 3 nabídli rafinované kousky odkoukané z Big Brothera, ve kterých hrají důležitou roli předem dlouho připravené úkoly a tajné místnosti a které by celou show mohly posunout dál. Jediné, co funguje jako jakž takž pozitivní příslib a důkaz alespoň nějaké vize, jsou záhadné zaregistrované názvy a nekompromisní přístup na castinzích k určitému typu lidí (celebrity, striptéři apod nemají šanci, hledají se páry). Ví Prima co dělá a nebo se zoufale pustila do něčeho, co běží spíš samospádem?

Share on Google Plus

About Lukáš Franta

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentářů: